Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Assistent Accountant

Profilink - Holten - 23-01-2018

Middelgrote organisatie

Enthousiaste Assistent Accountant gezocht voor accountantskantoor in Holten.

Zoek jij een leuke vacature als 
assistent accountant
 in de accountancy? Onze opdrachtgever betreft een accountantskantoor in 
Holten
. Er zijn volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Het team bestaat uit assistent accountants, accountants en fiscalisten, totaal zo’n 15 fte’s. Je wordt de aanloopperiode begeleid door een accountant.

Als Assistent Accountant krijg je hier vanaf het begin klantencontact in jouw functie. Je bent verantwoordelijk voor het stroomlijnen van alle administratieve processen van begin tot eind. De jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en prognoses maak je zelf, maar bespreek je ook in sommige gevallen met de klant. In beginsel in samenspraak, later zelfstandig. Het is dan ook een doorgroeifunctie voor iemand die verder wil doorgroeien tot relatiebeheerder.

Je bent een ondernemende, communicatief sterke Assistent Accountant en bent in staat om klanten te adviseren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. De complexiteit van samenstelopdrachten neemt toe in het tempo welke bij jouw groei past.

Functie-eisen Assistent Accountant:

  • je hebt (bijna) een afgeronde HBO-opleiding richting AC / BE / SPD / AA
  • je wilt je ontwikkelen tot volwaardig relatiebeheerder
  • je hebt een aantal jaren ervaring als assistent accountant
  • je bent analytisch en cijfermatig sterk
  • je bent een teamplayer
  • je bent communicatief sterk
  • je bent commercieel ingesteld
  • je bent woonachtig in de regio Holten

Wat bieden we jou als Assistent Accountant?

Je komt te werken binnen een professioneel, gedreven en ambitieus kantoor, te Holten. De informele werksfeer en korte lijnen vormen de basis voor veel werkplezier. Zelfontplooiing en kennisoverdracht staan hierbij centraal. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je functie. Er is voor iedereen opleidingsbudget. De balans tussen werk en privé wordt overigens niet uit het oog verloren.


Naar vacature

Meer vacatures van Profilink