Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Assistent accountant ICT

Alfa - Nijverdal - 12-01-2018

“Sinds februari 2009 werk ik voor en bij Alfa. Ik weet nog dat ik direct in een prettige werksfeer terecht kwam.”, aldus Erwin Beldman, senior assistent accountant bij Alfa.

Plaats

Nijverdal

Opleiding

HBO

Aantal uren p/w

40 uur

Contactpersoon

Marco Ketel

Vacature assistent accountant in Twente

Alfa is een decentrale, mensgerichte en financieel kerngezonde accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als assistent accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie met een persoonlijke, betrokken werksfeer.

Jouw dagelijkse werkzaamheden

Je werkt samen met een team van collega’s om ondernemers inzicht te geven in financiële cijfers. Technische bedrijven, detailhandels, zakelijke dienstverleners en zorgverleners: allemaal kunnen ze op jouw betrokkenheid en deskundigheid vertrouwen. Je maakt gebruik van moderne IT-oplossingen om kwartaalcijfers te presenteren, je verzorgt fiscale aangiftes en je stelt de jaarrekening samen.

Verdere dagelijkse taken van jou als assistent accountant in Twente:
  • Je signaleert adviespunten en bespreekt deze met je collega’s;
  • Je werkt bij de klant op locatie om zichtbaar en dichtbij te zijn;
  • Je gaat mee met besprekingen van de jaarrekening.
Ons cluster Twente-Salland, met vestigingen in Nijverdal en Hardenberg, telt in totaal 52 collega’s. We vinden het belangrijk dat je regelmatig op ons kantoor in Nijverdal werkt, aangezien daar het grootste gedeelte van je collega’s werkzaam is. Daarnaast heb je flexibiliteit om thuis te werken.

Wat verwachten we van je?

  • Diploma HBO Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Diploma AA (of studerend voor) is een pré;
  • Je bent gedreven in ICT en ziet uitdaging in verdere digitalisering;
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht.

Waarom Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, ANW-hiaat en WIA verzekeringen, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen, de mogelijkheid om vier dagen te werken en een studiekostenregeling. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van je ambities, krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan een Post-HBO geaccrediteerd talentenprogramma, wat je helpt om je verder te ontwikkelen als professional.

Solliciteren op deze vacature van assistent accountant in Nijverdal kan tot uiterlijk 28 februari 2018.

Naar vacature

Meer vacatures van Alfa
Meer Assistent accountant ICT vacatures