Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Direct Start jouw carrière als klantadviseur bij de ABN AMRO

YoungCapital - Enschede - 15-11-2017

| Fulltime (startersfunctie) | Fulltime (ervaren) | MBO | HBO | Universiteit
Je bent open, leergierig en kijkt met een frisse blik naar de financiële wereld. Klanten? Die staan bij jou op nummer één. Je vindt het dan ook heerlijk om contact te hebben met ze en hen het beste advies te geven. Ben jij er klaar voor om je financiële kennis uit te breiden en één of meerdere Wft-certificaten te behalen? En ben jij op zoek naar een baan met flinke doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Je kunt jou een echte klantexpert noemen. Met jouw servicegerichte kijk op financiën ben jij een aanwinst voor ABN AMRO. Samen met jouw leuke collega’s ga je aan de slag om de vragen van klanten van A tot Z te beantwoorden en problemen op te lossen. De functies die wij binnen krijgen van ABN AMRO zijn vaak functies waarin je klanten telefoonisch te woord staat. Je luistert goed naar wat de klant nodig heeft en adviseert hem over de producten die daar het beste bij aansluiten. Je denkt niet alleen mee, maar zet echt die extra stap voor de klant en je collega. Daarmee maak jij het verschil. Dankzij één of meerdere Wft-certificaten op zak weet jij klanten keer op keer te verbluffen met je kennis.

Goed om te weten!

Nog geen certificaat op zak, maar ben je wel enorm gedreven? Dan bieden wij jou de kans om je certificaat te halen. Daarmee ontwikkel jij je snel tot een echte professional en liggen er mooie doorgroeimogelijkheden voor jou in het verschiet.


Naar vacature

Meer vacatures van YoungCapital