Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Medische microbiologie

Erasmus Adviesgroep - Enschede - 17-11-2016

Voor het realiseren van vacatures maken wij gebruik van ons zorgvuldig opgebouwd netwerk. Wij zijn bekend met pathologen die zich latent heroriënteren op een nieuwe werkomgeving.

Erasmus Adviesgroep ziet het als haar taak al haar vaardigheden en netwerken ten diensten te stellen om te komen tot de juiste match tussen de nieuwe werkgever (onze opdrachtgever) en de kandidaat medische specialist die zich actief of passief op de arbeidsmarkt beweegt. Het maken van de juiste match tussen een kandidaat en opdrachtgever is steeds het uitgangspunt bij onze dienstverlening.

Erasmus Adviesgroep is van mening dat de juiste kandidaat altijd beschikbaar is. Onze taak is deze persoon te vinden en te interesseren voor uw organisatie / vakgroep. Opdrachten die wij aannemen maken wij af, ongeacht de tijd die daar voor nodig is. Dat betekent dat onze zoektochten / inspanningen pas worden beëindigd als inderdaad een medisch specialist de definitieve keus heeft gemaakt om bij u aan de slag te gaan.

Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden hanteren wij een maximale vertrouwelijkheid en ethiek. Artsen-microbioloog die wij bemiddelen kunnen nimmer door ons opnieuw worden benaderd. Dat geldt ook voor medische specialisten die werkzaam zijn binnen de desbetreffende vakgroep.

Vast dienstverband of waarneming

Erasmus Adviesgroep bemiddelt voor vast dienstverband (vrijgevestigd of loondienst) maar ook voor waarneming.

Senior Management Functies

Regelmatig wordt Erasmus Adviesgroep benaderd met het verzoek te ondersteunen bij de zoektocht naar senior management functies (clustermanagement, MT-leden, directeur MSB, organisatorisch management, RVE Manager etc.).

Gerealiseerde projecten binnen het segment Medische Microbiologie

  • Labmicta – Enschede – Hengelo
  • Streeklaboratorium Kennemerland – Haarlem – Alkmaar
  • Westeinde Ziekenhuis – Haaglanden Medisch Centrum
  • Gelre Ziekenhuizen – Apeldoorn
  • Alrijne Zorggroep – Leiderdorp – Leiden
  • Admiraal de Ruijter Ziekenhuis – Goes

Naar vacature

Meer vacatures van Erasmus Adviesgroep