Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Online Marketeer

Mrktng.nl - Varsseveld - 18-01-2018

In verband met het zwangerschapsverlof van een collega is Kramp op zoek naar een Online Marketeer die de afdeling tenminste voor de periode van april tot en met augustus 2018 komt ondersteunen.

Kramp is continue volop in ontwikkeling en daardoor ontstaan er veel vacatures, dus wellicht blijf je nog wat langer bij ons met een vaste aanstelling?

Wat is jouw rol?

Als Online Marketeer zet je samen met je collega’s Kramp verder online op de kaart.
Met de Content Marketeer en Product Marketing Coördinator trek je het juiste publiek via onze digitale touchpoints binnen. Daarnaast zorg je dat campagnes optimaal worden doorvertaald. Je analyseert en optimaliseert samen met je collega’s de orderflows en customer journeys. Samen zorg je voor onderlinge kennisdeling en help je elkaar waar nodig om de doelstellingen te realiseren.

Wat jij zoal gaat doen:

 • Traffic genereren naar de webshop via on-site promoties
 • Werven en behouden van klanten
 • Opzetten, managen en optimaliseren van online campagnes
 • Uitvoering van de online content- en marketingstrategie
 • Speuren naar kansen om onze positionering te versterken (bijv. chat, reviews, nieuwe landingspagina’s/functionaliteiten)
 • Nauwe samenwerking met diverse (internationale) afdelingen

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een HBO werk- en denk niveau
 • Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Jouw Nederlands maar ook je Engels is uitstekend
 • Jij legt gemakkelijk contact en je aarzelt niet om collega's uit heel Europa te benaderen. Je overziet het geheel en bent in staat om mensen mee te nemen in jouw denkproces.
 • Jij vindt alles wat met e-commerce te maken heeft te gek en je beschikt over een flinke dosis humor, want humor is in het E-Business team heel belangrijk!

Wat heeft Kramp jou te bieden?

Je komt te werken in een scrumteam van (momenteel) 8 energieke collega’s. Het team bestaat uit Conversie Specialisten, een Data Analist, Online Marketeers, een Content Marketeer, een E-mail Marketeer en een Product Owner. Met dit team heb je de volledige verantwoordelijkheid voor de voorkant van Kramp.com. Er is een enorme ambitie en drive om hét voorbeeld te zijn in de B2B E-commerce markt.

Met het team ben je verantwoordelijk voor tientallen landen in met name Europa. Je werkt agile en hebt een intensieve samenwerking met verschillende IT-teams die naast ons zitten op de afdeling. Hierdoor krijg je ook input vanuit de technische kant om het product écht top te maken. Je krijgt de kans om op een unieke manier in de regio Oost-Nederland samen te werken aan het verder ontwikkelen van de webshop.

Files zul je op je weg naar het kantoor in Varsseveld vrijwel niet tegen komen, hoe fijn is dat? Kramp is een ambitieuze en hard groeiende financieel gezonde organisatie. Kramp is een uitdagend bedrijf om voor te werken. Waarom? Omdat de klanten van Kramp klanten verdienen wat ze nodig hebben. Daarom hebben zij mensen nodig die een streep zetten door verouderde werkwijzen. Mensen die snel denken en die regels herschrijven. Vol in de aanval met ambitie om verandering te brengen.

Wat ze verder voor je in petto hebben, zijn serieus grappige collega's, kortingen op de Kramp producten, uiteraard een marktconform salaris, veel vakantiedagen en mooie extra’s.

Meer over Kramp

Johan Kramp begon in 1951 vanuit zijn garage in Varsseveld. Al fietsend ging hij de grens over naar Duitsland: het begin van het internationale miljoenenbedrijf dat vandaag de dag bloeit en nog steeds volop groeit. De principes van toen staan nog steeds als een huis, maar dan in de tijd van nu. Dankzij de ambities is Kramp actief in heel Europa en zijn zij trots op de leidende positie in de agrarische markt voor onderdelen. Er wordt volop geïnvesteerd in E-Business en innovatie om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Werken bij Kramp betekent werken met ruim 3.000 internationale collega's. Het unieke van Kramp is, dat zij ondanks de grootte de familiecultuur hebben behouden. De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Zij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen en verwachtingen overtreffen. Het zit Kramp medewerkers in het bloed. Wat ze klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in de cultuur.

Wil jij een plek in dit mooie online marketing team?

Via de gele button kun je direct solliciteren en je motivatie en up2date CV insturen.
Heb je nog vragen? Bel of mail gerust met Carianne Peters (carianne@mrktng.nl / 06-53463136

Naar vacature

Meer vacatures van Mrktng.nl
Meer Online Marketeer vacatures