Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Basispsycholoog

Max Ernst GGZ - via Twente - 06-09-2017

Max Ernst GGZ, Hengelo, 16 uur
Functieomschrijving
Je wilt de beste behandeling bieden. Je houdt ervan om complexe problemen eenvoudig te maken, focus te creëren. En zo boek je resultaat. Toch wil je meer: jezelf verder ontwikkelen, meer verantwoordelijkheid nemen en opgedane ervaring delen met je collega’s. Je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière.

Dat kan! Bij Max Ernst GGZ word je betrokken en uitgedaagd om steeds weer het beste in jezelf naar boven te halen. Wat wij doen, doen we met passie en focus. Dat doen we al jaren en iedere keer halen we de beste behandelresultaten van Nederland. Zo zijn we bijvoorbeeld de beste zorgaanbieder van Depressiebehandeling.

Ben jij nieuwsgierig naar onze aanpak? Bel gerust voor meer informatie of indien je echt geïnteresseerd bent, vraag om een kennismakingsgesprek.

In Hengelo zoeken wij een:
Basispsycholoog met focus
(volwassenen) 16 uur
Wat je doet
De nadruk van je werkzaamheden ligt op het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek waaronder persoonlijksheidsonderzoek. Daarnaast ben je als behandelaar actief in de Basis GGZ. Met veel ruimte voor eigen inbreng, bied je jouw cliënt de best denkbare behandeling. Je werkt onder andere met bewezen gedragstherapeutische behandelmethoden. Hiermee verbeter je de kwaliteit van het leven van je cliënt aanzienlijk. Je werkt uiteraard niet alleen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waar je samen de trajecten bespreekt en van elkaar leert. Dat doen wij met focus en toewijding.

Functievereisten
Je beschikt over een Basisaantekening Psychodiagnostiek en bent bedreven in het uitvoeren van onderzoek. Bij voorkeur heb je enige ervaring met het behandelen van volwassenen in de Basis GGZ. Je bent enthousiast en wilt graag leren. Je kunt van nature zelfstandigheid werken maar vindt de omgang met collega’s erg waardevol. Je deelt onze passie om de dingen die je doet met focus te doen. Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn vanzelfsprekend.

Aanbod
Een veelzijdige baan! Wij zien graag dat jij jezelf blijft ontwikkelen. In overleg bepalen we je werkritme waarbij we flexibel kunnen zijn in werktijden en werkdagen. Uiteraard mag je rekenen op een goed salaris, PGGM pensioen en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, dit alles conform CAO GGZ.


Naar vacature

Meer vacatures van Max Ernst GGZ