Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Gevorderd assistent accountants

Sra.nl - Eibergen - 12-12-2017

Voor onze vestigingen in Lichtenvoorde en Eibergen zijn wij op zoek naar gevorderd assistent accountants (fulltime of i.c.m. een studie).

Kantoor:
BonsenReuling

Plaats:
Eibergen en Lichtenvoorde

Contact:
Nanda Dekker

Geplaatst op:
11 december 2017

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van fiscale aangiften, tussentijdse rapportages en het leiding geven aan en begeleiden van beginnend assistent accountants. Ook verleen je regelmatig ondersteuning bij bijzondere opdrachten zoals prognoses, financieringsaanvragen en het uitwerken van adviezen. Voor een aantal cliënten onderhoud je zelfstandig de contacten en handel je de lopende zaken af.

Je signaleert adviesmogelijkheden bij cliënten en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het kantoor. Je werkt in een vast team van professionals op HBO- en of academisch niveau en hebt regelmatig contact met cliënten. Dit staat op jouw CV: HBO Accountancy of Bedrijfseconomie of (studerend voor) AA. Daarnaast heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan.

Taken

Wat moet je kunnen?
Je bezit organisatievermogen en bent communicatief vaardig zodat je op een goede manier collega's en cliënten te woord kunt staan. Je hebt leidinggevende vaardigheden om beginnend assistenten op te leiden en aan te sturen. Nauwkeurig werken met een cliënt- en resultaatgerichte aanpak zit in je aard. Je bent kritisch en stelt daardoor bij cliënten de juiste vragen om de relevante informatie te krijgen. Je hebt een aantal jaren ervaring in de accountancypraktijk en kunt de reguliere werkzaamheden voor cliënten grotendeels zelfstandig afhandelen.

Over het kantoor

BonsenReuling biedt jou: een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid, waarin talenten ten volle kunnen worden benut en verdere doorgroei en uitbouw kan worden gerealiseerd een open en prettige werksfeer in een enthousiast team een prima salaris met een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden goede studiefaciliteiten.

Over ons: van huis uit accountants, nu een full-service ondernemersadvieskantoor BonsenReuling is een toonaangevend middelgroot ondernemersadvieskantoor met ruim 140 enthousiaste professionals en vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Deventer en Elst. Bijna 60 jaar voorzien wij ondernemers, van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen, in een groot aantal sectoren van deskundig advies. Zowel nationaal als internationaal. Word jij onze nieuwe collega?

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Niet gevonden wat je zoekt?
Vacature Zoeken
Categorie
In de functie
In de provincie
Top Vacature
Registeraccountant
Voorburg
06-02-2018
Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk
Hoorn
06-02-2018
Ervaren assistent accountant
Schoonhoven
06-02-2018
Beginnend Assistent Accountant Audit

Naar vacature

Meer vacatures van Sra.nl