Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Testimonial

Fysius - Nijverdal - 07-02-2018

Fysius Rugexperts zoekt een enthousiaste Medewerker Cliëntenservice !
Kom jij team Hoofdkantoor Nijverdal versterken?
Jouw voornaamste taak is het telefonisch contact hebben met onze cliënten en fysiotherapeuten. Daarnaast heb je ook geregeld mailcontact en beheer je de agenda van de fysiotherapeuten.

Door middel van oprechte interesse te tonen, goed te luisteren en door te vragen, bied jij de juiste oplossing voor de cliënt. Je doet dit zo efficiënt mogelijk en in een zo kort mogelijke tijd.

Je bent een ambassadeur van Fysius Rugexperts en weet de cliënt op de juiste manier te enthousiasmeren over onze dienstverlening.

Wij vragen van jou:
  • Per direct inzetbaar en flexibel beschikbaar binnen de brede openingstijden van de Cliëntenservice (dus zowel de avonden als een zaterdag)
  • Een luisterend oor en een leergierige en nieuwsgierige houding
  • Gedrevenheid en overtuigingskracht
  • Inzicht en kundigheid in het efficiënt plannen
  • Rustig kunnen handelen in onvoorziene situaties
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Woonachtig op maximaal 20 km afstand van ons hoofdkantoor
Onze voorkeur gaat uit naar sollicitanten met ervaring in soortgelijke functies.
De uren worden samen met het team ingevuld. De werkuren liggen tussen 7:00-21:00 uur van maandag t/m vrijdag. Eventueel werk je ook op zaterdag.
Over Fysius
Fysius is een professionele, groeiende en dynamische organisatie die zich richt op de behandeling van cliënten met rugklachten. Met 28 behandelcentra in Nederland die aantoonbare kwaliteit, innovatie en scholing hoog in het vaandel hebben staan is Fysius dé Rugexpert van Nederland.


Naar vacature

Meer vacatures van Fysius