Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Chef clinique

Niv - Almelo - 17-01-2018

ZGT is het gastvrije Twentse ziekenhuis, met locaties in Almelo en Hengelo. Ruim 200 medisch specialisten en 3.200 medewerkers leveren hoogwaardige zorg op maat. Jaarlijks bezoeken 572.400 patiënten de poliklinieken en worden 88.086 patiënten opgenomen, waarvan 50.898 in dagbehandeling. Wij zijn NIAZ-geaccrediteerd en hechten als opleidingsziekenhuis veel waarde aan onderzoek en onderwijs.

 

Functie:
Chef de clinique

Differentiatie:
Generalist
Meervoudig profiel

Ziekenhuis:
ZGT

Locatie:

Plaats:
Almelo

Website ziekenhuis:
www.zgt.nl

Wij zoeken / wij bieden:

Uw profiel

Door de grote zorgvraag op gebied van de mdl-ziekten en algemene interne geneeskunde, is er een vacature ontstaan voor een chef de clinique interne geneeskunde (0,8-1,0 FTE).

U bent een algemeen internist met meervoudig profiel of enkelvoudig profiel met de bereidheid generalistisch te werken en affiniteit met mdl-ziekten.

Wat u kunt verwachten

De maatschap interne geneeskunde en maag-darm-leverziekten ZGT bestaat uit 7 mdl-artsen en 18 internisten. Zij participeert in de opleiding van co-assistenten en verzorgt de eerste 3 jaar van de opleiding interne geneeskunde. Naast de mdl-ziekten zijn van de interne geneeskunde de subspecialisaties oncologie, hematologie, nefrologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde en intensive care vertegenwoordigd. De polikliniek is op beide locaties aanwezig, de klinische afdelingen zijn in Almelo.

U wordt ingedeeld voor werkzaamheden en supervisie op de polikliniek, afdeling en SEH.
Het betreft een aanstelling van tenminste één jaar. U treedt in dienst van ZGT en wordt gedetacheerd naar de maatschap interne geneeskunde en mdl-ziekten ZGT conform AMS voorwaarden.


Naar vacature

Meer vacatures van Niv
Meer Chef clinique vacatures