Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Psychiatrisch verpleegkundige niveau 4 team Eschhoek

ZorgAccent - Hellendoorn - 18-01-2018


Deze vacature is geplaatst op:
18 jan 2018
Hellendoorn
gemiddeld 28 uur per week
Wil jij als Psychiatrisch Verpleegkundige alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de bewoner? En wil je daarnaast ook een belangrijke bijdrage leveren aan de deskundigheid van je collega’s binnen het team? Kom dan werken in ons zelfsturende woonzorgteam de Eschhoek 1 op locatie Kronnenzommer te Hellendoorn.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in ons zelfsturende team Eschhoek 1. Op deze afdeling wonen 15 cliënten in twee groepen. Binnen de gerontopsychiatrie komen syndromen met cognitieve stoornissen, lichamelijke co-morbiditeit, functionele veranderingen en levensfase problemen veel voor. In de functie van B verpleegkundige begeleid, verzorg- en verpleeg je geronto psychiatrische cliënten. Tevens heb je een consulterende en adviserende rol naar collega’s (verzorgenden IG) op het gebied van deskundigheid en het vergroten van de kwaliteit van wonen, welzijn en zorg.

De visie binnen de Eschhoek is: “ Zo normaal als mogelijk, zo aangepast als wenselijk”. In de begeleiding is het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk hun mogelijkheden ervaren en vergroten. Zij worden waar mogelijk ondersteund en gestimuleerd hun eigen keuzes te maken om zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Je bent individueel met de cliënt en met de groep cliënten aan het werk. Je denkt daarbij in mogelijkheden. Samen met de cliënt, je team en waar nodig behandelaars bepaal je de zorg. Respect, betrokkenheid, betrouwbaarheid en vertrouwen zijn belangrijke waarden die ons kenmerken.

Ons team werkt zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. Als team ben je verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg, begeleiding en welzijn. Dit binnen een aantal vastgestelde kaders.

Hier ga jij als Psychiatrisch Verpleegkundige verder aan bijdragen!

Wij vragen:

Wie ben jij?
Wil jij (mede) eigenaar zijn van het zorgproces en zelf actief mee denken, mee werken en een actieve bijdrage leveren aan de deskundigheid van je collega’s? Dan pas jij bij ons! Kernwoorden die jou beschrijven zijn empathie, energiek, samenwerken, oppakken, stressbestendig en toepassingsgericht zijn. Je bent flexibel met betrekking tot uren en inzetbaarheid. Je kunt in alle diensten werken en je hebt plezier in het werken met gerontopsychiatrische cliënten. En… je bent een doortastend type met natuurlijk overwicht.

Daarnaast staat er op jouw CV:
  • Diploma Psychiatrisch Verpleegkundige niveau 4 en BIG-registratie
  • Werkervaring met genoemde doelgroep is een pré

Wij bieden:

Wat bieden wij jou?
Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen! Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat de zorg richting de cliënt en een bijdrage leveren aan de deskundigheid van je collega’s voorop. Daarnaast heb jij ook volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen. Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil!

Maar er is meer:
  • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring ingeschaald in FWG schaal 45 conform de CAO VVT
  • Dienstverband voor 28 uur, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar
  • Deelname aan ons jaarlijkse ZorgAccent congres
  • Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes
Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Je kunt werken met computer, laptop en/of iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams of de directie te communiceren.

Wie zijn wij?
ZorgAccent biedt een breed pakket van diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en behandeling in de regio Twente en Salland. Binnen onze organisatie werken ruim 2000 medewerkers en 1250 vrijwilligers. Zoveel mogelijk handen aan het bed is ons streven. Er zijn daarom geen zorgmanagers (meer) werkzaam, waardoor ZorgAccent een hele platte structuur heeft.

Wat ons uniek maakt, is onze manier van werken met zelfsturende teams. Sinds 2010 zijn we hier voorloper in en daar zijn we best trots op. We scoren hoog op zowel cliënt- als medewerkerstevredenheid. Niet voor niets is in onze ondertitel opgenomen: ZorgAccent ‘Denkt in mogelijkheden’.


Naar vacature

Meer vacatures van ZorgAccent