Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Projectleider

Koopmans - Enschede - 31-10-2016

Als projectleider bij Koopmans Bouw word je verantwoordelijk voor één of meerdere van onze woning- en utiliteitsprojecten. Onder jouw leiding worden technisch en organisatorisch complexe projecten tot een succesvol einde gebracht. Hierbij staan veiligheid, klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerken en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Je ontwikkelt je netwerk actief, zodat je kansen voor projecten en vervolgopdrachten snel signaleert en benut. Bij tenders adviseer je het tenderteam over de haalbaarheid en de aanpak. Daarnaast beoordeel je de realisatiemogelijkheden en presenteer je de technische projectaanpak aan de potentiële opdrachtgever. Bij een nieuwe opdracht ben jij in samenwerking met de directie verantwoordelijk voor het samenstellen van het best mogelijke projectteam voor de opdracht. Je zorgt voor een optimale projectbezetting en een goede samenwerking binnen het team. Hierbij stimuleer je gewenst gedrag en bevordert de onderlinge samenwerking binnen het team.

Samen met de opdrachtgever en het projectteam stel je in overeenstemming met ontwerp en budget een projectplan op. Je monitort de voortgang van het project waarbij je, indien nodig, bijstuurt. Kansen en risico’s breng je in kaart en je communiceert hierover helder met de klant en directie.

 

Waar kom je te werken?

Ons kantoor in Enschede wordt je standplaats, maar je bent uiteraard ook veel op projectlocatie(s) voornamelijk in het midden van het land. Je geeft direct leiding aan projectteams waarbij leidinggevende en coachende capaciteiten van groot belang zijn.

Ervaring

  • Jij bent een ondernemende, klantgerichte projectleider met minimaal 10 jaar werkervaring als projectleider in de bouw.
  • Je hebt een relevante bouwkundige opleiding (minimaal HTS, maar bij voorkeur WO).
  • Van jou verwachten we dat je zeer goed kunt samenwerken en dat je actief kennis deelt, dit is onder andere belangrijk omdat we steeds meer projecten integraal uitvoeren met een van onze TBI zusterondernemingen. 
  • Aantoonbare ervaring met multidisciplinaire projecten en integraal samenwerken zijn vereisten in deze functie.
  • Je bent iemand die zelf in actie komt om het optimale resultaat te bereiken. Natuurlijk volg je de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet.

Wat wij bieden

Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een onderneming die zich onderscheidt door technisch vakmanschap, ondernemerschap, innovatiekracht en samenwerking. Koopmans Bouwgroep biedt een goed sociaal beleid en uitstekende arbeidsvoorwaarden. De CAO voor de Bouw & Infra is van toepassing. Er is aandacht voor individuele (loopbaan)wensen, opleiding en ontwikkeling. Talent krijgt bij ons ruimte om te groeien!


Naar vacature

Meer vacatures van Koopmans