Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Arts assistenten

Zgt - Almelo - 07-11-2017

Arts assistenten (ANIOS) SEH (CV17-124)
 
Afdelingsprofiel
Op de afdelingen spoedeisende hulp van ZGT Almelo en Hengelo samen, worden jaarlijks 30.000 patiënten met een acute zorgvraag gezien. Op basis van de locatieprofielen wordt de spoedzorg verleend. Ziekenhuislocatie Almelo ontwikkelt zich in de komende jaren tot de locatie voor hoog complexe, laag volume en acute zorg en onze ziekenhuislocatie Hengelo ontwikkelt zich tot de locatie voor planbare hoog volume zorg. Op beide locaties wordt nauw samengewerkt met de centrale huisartsenpost.

 
Functie informatie
Als arts assistent SEH ben je werkzaam op beide ziekenhuislocaties op de spoed eisende hulp (SEH) en de Eerste Hart Hulp (EHH) waar je medeverantwoordelijk bent voor de medische patiëntenzorg. Je beoordeelt en behandelt zowel verwezen als niet verwezen patiënten van alle specialismen met directe supervisie van de SEH-artsen KNMG. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen (bv ATLS, ALS). De baan die wij je bieden, is een perfecte opstap voor de toekomst in de spoedeisende geneeskunde of huisartsgeneeskunde.

 
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een fulltime dienstverband van 38 uur per week voor de duur van 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65, min. € 3.611,21 en max. € 5.440,57 bruto per maand. Bij aanvang van het dienstverband wordt je de mogelijkheid geboden de ATLS almede de SBMS te doen. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B.

 
Informatie en sollicitatie
Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid.

Naar vacature

Meer vacatures van Zgt
Meer Arts assistenten vacatures