Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

SHE Officer

Yer - Enschede - 10-10-2015

Detachering via YER
Branche
Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als SHE Officer binnen een organisatie die wereldwijd wetenschappelijk opereert? Lees dan verder en reageer op deze vacature.

Functie

Als SHE Officer ben je werkzaam op een plant met drie grote productie fabrieken. Je inventariseert en weegt risico's af op SHE-gebied conform wetgeving, requirements van de organisatie, ISO normen en andere vergunningen. Je neemt een adviserende rol aan ten opzichte van het management hoe deze risico's tot een aanvaardbaar niveau gereduceerd kunnen worden. Hiernaast analyseer je incidenten en brengt advies uit. Je ondersteunt lijnmanagement en bent continu bezig om planmatige verbetervoorstellen te doen om de SHE-performance naar een hoger plan te tillen.

In deze expertrol stel je managementzorgsystemen op en implementeert deze ook. Je werkt aan vergunningsaanvragen, milieujaarverslagen, veiligheidsbeheersystemen, bedrijfsnoodplan, reputatieplan en SHE-rapportages en jaarverslagen.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldwijd wetenschappelijk opererend bedrijf die actief is in verschillende sectoren. Hierbij valt te denken aan voeding, materialen en welzijn. Zij leveren innovatieve oplossingen voor vraagstukken op mondiale markten.

Specifiek voor deze vestiging zijn zij gespecialiseerd in polymeer, grondstoffen verwerking en nylon.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij onze opdrachtgever. Door het mondiale karakter bieden zij veel leer- en doorgroeimogelijkheden.

Naast perfecte arbeidsvoorwaarden kom je te werken binnen een plant waar collega's betrokken en volledig gemotiveerd zijn om elke dag beter te presteren als de dag er voor.

Profiel

  • Minimaal HBO-niveau, gericht op procestechniek, chemie of werktuigbouw
  • Hogere veiligheidskunde, milieukunde of arbeidshygi├źne

Naar vacature

Meer vacatures van Yer